Strimlad-kycklingkebab-i-pitabröd
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Strimlad kycklingkebab i pitabröd

25 min |

Kycklingkebab som är mycket gott och busenkel att göra. Serveras i pitabröd tillsammans med krispiga grönsaker, meze-yoghurt och het chilisås.

Ingredienser

Kycklingkebab

600 g
Strimlad lårfilé, Kebab
4
pitabröd
2
tomater, tärnade
1
rödlök, tunt skivad
2 msk
persilja
4
rädisor, tunt skivade
3
fefferonis, tunt skivade
2 msk
olivolja
2 dl
meze-yoghurt

Chilisås

1
gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta, hackad
2 dl
krossade tomater
1 dl
chilisås
1 tsk
tabasco eller harissa
0.5
rökt paprikapulver
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kycklingkebab som är mycket gott och busenkel att göra. Serveras i pitabröd tillsammans med krispiga grönsaker, meze-yoghurt och het chilisås.

Så här gör du

Chilisås: Fräs lök och vitlök i lite olja och tillsätt tomater. Låt sjuda i cirka 5 minuter.

Tillsätt övriga ingredienser. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.

Blanda en sallad av grönsakerna. Vänd i olivolja och smaka av med salt.

Stek kycklingen snabbt tills den är genomstekt.

Värm bröden och fyll med yoghurt, chilisås, sallad och kyckling.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!