One pot kycklingfilé och havreris - smart, enkelt och gott
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingfilé, allt i en panna enkelt med endast
5 ingredienser. Ett recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Stek kyckling
Krydda kycklingen med salt, peppar.
Smält smöret i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek kycklingen i ca 4 minuter på varje sida. Plocka upp kycklingen och lägg åt sidan.
Riset
Tillsätt lite olivolja och fräs riset tillsammans med currypasta i 3-4 minuter. Tillsätt sedan kokosmjölk och zucchini och rör om och låt koka upp.
Låt puttra klart
Sänk värmen och lägg i kycklingen. Lägg på lock och låt koka i ca 35-40 minuter, eller tills riset är färdigkokt.
Krongågels chickypack, kycklingfilé är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål