Olle Broström
Låt oss inspirera er med fantastiska matupplevelser framtagna av OS-medaljören Olle Broström, tidigare medlem av svenska Juniorkocklandslaget.
Buffalo Hot Wings med bluecheesedipp
Mjölkpocherad kycklingfilé med bulgur, brysselkål och dragon
Rostad Gårdskyckling med sesamfrön och sallad på pak choi
Kycklingfilé med pesto på solrosfrön, tagliatelle och haricots verts
Bun Cha med kycklinglårfilé
Currybakad Bosarpkyckling med vildris och naanbröd
Friterad kycklinginnerfilé från Bosarp med rökig BBQ-majonnäs
Grillade kycklingleverspett i pitabröd med vitlöksmajonnäs och feferoni
Kycklingköttbullar med potatismos, rårörda lingon och skummig gräddsås
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat
Spaghetti med kycklingbolognese
Bräserade kycklingben med ängamat och surdegsbröd
Krispigt stekt kycklinglårfilé med shiitakesvamp och gotlandslinser
Pocherad Bosarpkyckling med udonnudlar och grönsparris
Grillad kycklingbröstfilé med bulgursallad och tzatziki
Stekt kycklingbröstfilé med brynt misosmör och pak choisallad
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Stekt kycklingbröstfilé med crust och säsongens bönor
Kycklinglarb med mynta och koriander
Kycklingleverparfait med vindruvor och frisésallat
Yakitorispett på kycklinginnerfilé och kycklinghjärta
Kycklingfärspaj med stekt svamp, dragon och cheddarost
Helrostad cajunkyckling med krossad potatis, brysselkål och gräddsås
Kycklingmacka med överbliven kyckling och currymajonnäs
Pumpasoppa med kycklingben och rostade pumpafrön
KycklingSteak Karljohansvamp & Rostad Vitlök med pumpa och vitlöksmajonnäs
Grillade kycklingfärsspett, marinerad spetskål och tzatziki
Kycklingtacos, tomatsalsa och avokadocrème med grön tabasco
Asiatiska kycklingdumplings med pak choisallad och sojadressing
Gulaschsoppa med kycklingfärs
KycklingSteak Kantarell med smörstekta kantareller