Gulaschsoppa med kycklingfärs, gräddfil och baguette
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Mustig Gulaschsoppa med kycklingfärs signerad Olle Broström
Så här gör du
Skala lök, vitlök och potatis. Finhacka lök och vitlök samt kärna ur paprika. Skär sedan upp paprika och potatis tillsammans med selleri och dela i jämna bitar.
Bryn kycklingfärsen ordentligt i lite smör och rör om några minuter till den får färg. Lägg i grönsakerna och avsluta med torkade kryddor och tomatpuré.
Häll i krossade tomater och vatten i grytan och låt koka till potatisen är lagom mjuk. Smaka av med salt och svartpeppar, avsluta sedan med finhackad oregano. Servera din gulasch med gräddfil och baguette.
Här hittar du ytterligare en kycklingsoppa med goda ingredienser. Kryddig kycklingsoppa
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål