Bun Cha med grillad kycklinglårfilé
Ingredienser
Kycklinglårfilé
Dippsås
Risnudlar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Det här är en av Olle Broströms favoriträtter. "Bästa sättet att äta på är att lägga alla ingredienser i ett salladsblad och äta det som en wrap. En riktig sharing-rätt med alla tillbehör på bordet."
Så här gör du
Grillad kycklinglårfilé
Rosta korianderfrön i en stekpanna, mortla fröna i en mortel. Krydda kycklingen med korianderfrön, salt, svartpeppar och lite olja. Grilla kycklingen och skiva sedan upp den.
Dippsås (Nuoc Cham)
Blanda vatten, fisksås och vitvinsvinäger. Häll i sockret och rör om till att det löst upp sig. Skala och finhacka vitlöksklyftorna och chili. Blanda i det i dippsåsen och pressa ner lime.
Risnudlar
Koka risnudlarna enligt angivelse. Halvera och skölj salladen. Skala morötter och strimla tunt med kniv. Lägg upp alla örter, sallad och morot på ett fat.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål