Kycklingnuggets med grönkålsslaw
15 min | Enkelt
Ingredienser
400 g
200 g
grönkål, strimlad
1 st
stor morot, riven
1.5 dl
majonnäs
1 st
rött äpple, rivet
0.5 tsk
salt
svartpeppar, nymald
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispiga kycklingnuggets med höstinspirerad coleslaw på grönkål.
Så här gör du
Baka kycklingnuggets i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Strimla grönkål, riv morot och rött äpple, salta. Blanda med majonnäs och smaka av med svartpeppar. Servera gärna tillsammans med några goda dippsåser exempelvis curryremoulad och sweet chili.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål