Minutbitar
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis

15 min | Enkelt

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Ingredienser

2
gula lökar
4 msk
smör
600 g
potatis

Senapsgrädde

2 dl
grädde
1 msk
dijonsenap
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.

Så här gör du

Potatis

Finhacka löken och koka den mjuk i 4 msk smör. Tärna potatisen. Stek potatisen tills den har en krispig yta men mjuk insida. Smaka av med salt och peppar.

Kyckling Rydberg

Krydda minutbitarna och stek i 6 minuter. Toppa med lite persilja precis innan servering.

Servering

Vispa grädden lätt och vänd ner senapen. Smaka av med lite salt.

Hej! Visste du att?

Kyckling från Kronfågel är alltid 100% svensk kyckling, uppfödd på någon av våra 46 kontrakterade gårdar.

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!