Kyckling Rydberg med smörkokt lök och stekt potatis
Ingredienser
Senapsgrädde
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett lyxigt gott recept på klassikern Biff Rydberg där vi bytt ut biffen mot kyckling. Toppa med senapsdoftande grädde och nyhackad persilja.
Så här gör du
Potatis
Finhacka löken och koka den mjuk i 4 msk smör. Tärna potatisen. Stek potatisen tills den har en krispig yta men mjuk insida. Smaka av med salt och peppar.
Kyckling Rydberg
Krydda minutbitarna och stek i 6 minuter. Toppa med lite persilja precis innan servering.
Servering
Vispa grädden lätt och vänd ner senapen. Smaka av med lite salt.
Kyckling från Kronfågel är alltid 100% svensk kyckling, uppfödd på någon av våra 46 kontrakterade gårdar.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål