Nordafrikansk kycklinggryta med Strimlad Lårfilé Harissa
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En riktigt mustig och smakrik nordafrikansk kycklinggryta
Receptkreatör är Markiz Tainton
Så här gör du
Bryn Strimlad Lårfilé Harissa i olja. Tillsätt lök och vitlök, rör om och låt steka i 5 minuter. Tillsätt vatten och buljongtärningar så att det täcker kycklingen.
Knyt ihop persilja och koriander och lägg ned i grytan. Låt kycklingen koka på medelvärme under lock ca 15 minuter.
Tillsätt morötter, rotselleri och kikärter. Låt småkoka cirka 20 minuter. Ta bort locket och koka ytterligare 5–10 minuter.
Servera med bulgur, couscous eller ris och toppa med persilja.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål