Hälsosam kycklingwrap med en matig sallad
Ingredienser
wrap
Linssallad
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.
Så här gör du
Stek Små & Fina Minutfiléer i olivolja i ca 5 min. Innertemperatur ska vara 70 grader.
Blanda färskost med pesto. Bred ut blandningen på tortillabröd.
Skiva mozzarella och strimla soltorkade tomater, rödlök och isbergssallad.
Fördela kyckling och grönsaker på tortillabröden. Vik ihop till en rulle och skär i önskad storlek.
Lins- och quinoasallad
Koka linser och quinoa enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda med linser och quinoa. Smaksätt med olivolja, citronsaft, citronskal, skuren persilja samt salt och peppar.
Testa vår Bosarpkyckling!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål