Kronfågel_00-talet
(4 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Hälsosam kycklingwrap med en matig sallad

45 min | Enkelt

Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.

Ingredienser

wrap

4 st
tortillabröd
2 dl
färskost
1 dl
pesto
2 st
mozzarella à 125g
1 st
röd lök, tunt skivad
2 dl
soltorkade tomater, strimlade
2 dl
isbergssallad, strimlad
olivolja till stekning

Linssallad

2 dl
röda linser
1 dl
gröna linser
1 dl
quinoa
1 st
gurka, tärnad
1 st
citron, saft och skal
kr
persilja, fint skuren
olivolja
salt & peppar
Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Pesto, soltorkade tomater och mozzarella med kycklinginnerfilé
i en picnicvänlig wrap. Serverad med en matig sallad.

Så här gör du

Stek Små & Fina Minutfiléer i olivolja i ca 5 min. Innertemperatur ska vara 70 grader.

Blanda färskost med pesto. Bred ut blandningen på tortillabröd.

Skiva mozzarella och strimla soltorkade tomater, rödlök och isbergssallad.

Fördela kyckling och grönsaker på tortillabröden. Vik ihop till en rulle och skär i önskad storlek.

Lins- och quinoasallad
Koka linser och quinoa enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda med linser och quinoa. Smaksätt med olivolja, citronsaft, citronskal, skuren persilja samt salt och peppar.

Nyhet
Laga ekologiskt?
Testa vår Bosarpkyckling!