Kycklingfajitas på Strimlad Lårfilé Harissa serverad med syrlig myntayoghurt
Ingredienser
kycklingfajitas
Till servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakbomb med Strimlad Lårfilé Harissa
ett recept signerat av Markiz Tainton.
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg Strimlad Kycklinglårfilé Harissa, lök och paprika i en ugnsform. Ringla över lite olja och stek mitt i ugnen cirka 20-30 min eller till 70 grader innertemperatur.
Syrlig myntayoghurt
Blanda yoghurt, salt, mynta och kolsyrat vatten. Om du vill ha den extra syrlig tillsätt några droppar limesaft. Servera genast eller förvara i kylen. Rör om innan servering.
Värm tortillabröden enligt instruktionen på förpackningen.
Till servering: Lägg valfria grönsaker på varje tortilla. Fördela fajitafyllningen på grönsakerna och toppa med myntayoghurt.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål