Pitabröd och kyckling med paprika, gurka och morötter
15 min | Enkelt
Ingredienser
Pitabröd med kyckling
300 g
4
pitabröd
3 dl
gräddfil
1 påse
av din favoritdipp
lite
ruccolasallad
1
röd paprika
0.5
gurka
2
morötter
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pitabröd och kyckling är två saker som hör ihop. Morötterna, paprikan och gurkan ger pitan ett skönt tuggmotstånd.
Så här gör du
Stek minutstrimlorna i en panna. Salta och peppra, eller använd din favoritkryddblandning. Krydda väl – kycklingen är smakbäraren.
Blanda gräddfil med din dipmix. Ställ gärna svalt en liten stund.
Skär paprika, gurka och skalad morot i stavar.
Tillred brödet enligt förpackningens anvisning. Lägg i ruccola, grönsaksstavarna och kycklingen.
Ringla när gräddfilen.
Smaklig måltid!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål