Kycklingröra på sojamarinerad gurka
30 min | Enkelt
Ingredienser
2 msk
majonnäs
2 msk
crème fraiche
1 st
lime, saft och skal
1 tsk
wasabipasta
0.5 st
gurka
0.5 dl
soja
2 msk
sesamfrön, rostade
0.5 kruka
gräslök, finskuren
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett enkelt och smakrikt tilltugg till Halloween av Markiz Tainton.
Umami från sojamarinerad gurka med lime och wasabi, gör denna smakbit ljuvlig!
Så här gör du
Finhacka kycklingen och blanda med majonnäs, crème fraiche, limeskal, limesaft och wasabipasta i en skål.
Skär gurkan i 12 skivor och marinera i soja. Lägg på ett fat. Toppa med kycklingröra, sesamfrön och skuren gräslök.
Testa vår Bosarpkyckling!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål