Chicken Korma med blomkål och ris
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Chicken korma är ganska mild men ändå väldigt smakrik. En snabb indisk rätt som garanterat kommer gillas av barnen.
Så här gör du
Ta fram och tina kycklingen om du använder fryst. Fräs ingefära och vitlök och tomatpuré i rapsolja i några minuter. Tillsätt minutstrimlorna och fräs några minuter varefter blomkålen tillsätts. Fräs allt tillsammans och salta. Tillsätt burken med kormasås och därefter kokosmjölk. Låt sjuda i 10–12 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pumpakärnor i några minuter i torr panna utan att de bränns. Toppa kormakycklingen med rostade pumpakärnor och skuren salladslök. Servera med naanbröd eller/och ris, limeklyftor och en skål med turkisk yoghurt rörd med lite olivolja.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål