Krämig pasta med Strimlad Kycklinglårfilé smaksatt med Vitlök och Chili
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En krämig pastarätt med färdigkryddad kyckling, mascarpone, gröna ärtor och pecorino
Så här gör du
Sätt på en kastrull med saltat pastavatten.
Hetta upp en stor panna med olivolja på medelvärme. Tillsätt den strimlade kycklinglårfilén och fräs i ca 5 min.
Rör ihop mascarpone med citronskal, citronsaft samt salt och peppar.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. (Koka alltid en minut mindre än vad som står skrivet.)
Blanda i mascarponeröran i pannan med kycklingen tillsammans med ärtorna. Tillsätt pastan och lite av kokvattnet och rör runt till en krämig pasta på låg värme. Servera med riven pecorinoost.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål