Spicy kåldumplings med kycklingfyllning
Ingredienser
Fyllning
Sås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Variera dumplings med savoykål och en het sås. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Kåldumplings
Bryt loss kålbladen och skär av det grövsta nedtill. Koka kålen i saltvatten, tills den är mjuk. Låt rinna av. Hacka upp de mindre kålbladen och blanda in i fyllningen.
Lägg ut kålbladen på en stor skärbräda. Lägg ca 1 msk fyllning på varje kålblad och rulla ihop.
Sås
Hetta upp oljan i en stekpanna och addera alla ingredienser till såsen, blanda väl.
Lägg i dumplings och lägg på ett lock. Låt fräsa i 2-3 minuter.
Om du är en såsälskare rekommenderar vi att ha ingredienserna till såsen x 2.
Servera varmt och direkt från panna!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål