Kycklinglasagne med vitlök och rotfrukter
Ingredienser
Kycklinglasagne
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En underbar kycklinglasagne med rotfrukter och vitlök i centrum. Bryn färs ordentligt - i stekytan utvecklas en massa goda aromer.
Så här gör du
Hacka löken, tärna rotfrukterna och pressa vitlöken. Fräs i en stekpanna med smör eller olja – krydda med salt och peppar.
Tillsätt färsen och stek den smulig. Rör ner tomatkross, fond och puré. Låt allt puttra samman i ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och kryddor. Våga ta i med kryddorna – det bör bli smakrikt.
Sätt ugnen på 225°. Slå ner mjölk i en kastrull och vispa ner mjölet. Låt koka upp under omrörning, låt sjuda samman i ett par minuter.
Dra kastrullen från värmen och krydda med salt och peppar. Lägg i ungefär hälften av osten.
Varva kycklingfärssåsen, lasagneplattorna och ostsåsen i en smord form. Strö över resterande ost.
Grädda i cirka 25 minuter i ugnen, tills lasagnen har fått en fin färg.
Smaklig måltid!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål