Curryrostad kycklinglårfilé med grönärtsguacamole
Ingredienser
Curryrostad kycklinglårfilé
Grönärtsguacamole
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklinglårfilé med smakkompisar som curry och kokos av Markiz Tainton.
Så här gör du
Currykyckling
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda kycklingen med olivoljan och sprid ut i en långpanna. Krydda med curry, kokosmjölk, salt och peppar och rosta mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg på sojabönorna och tomaterna efter 20 minuter.
Grönärtsguacamole
Mixa ärtorna och resten av olivoljan till en grov puré i en matberedare eller med en stavmixer.
Skala, hacka lök och vitlök.
Dela, kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Blanda lök- och paprikahacket med ärtpurén. Blanda i crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Servera med ris (svart, rött eller havreris).
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål