Blåbärsmarinerad Kycklinglårfilé på päronchips med getostkräm
Ingredienser
Blåbärsmarinerad lårfilé
Päronchips
Getostcrème
Garnering
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklinglårfilé marinerad med blåbär ger en läskigt god
Halloweenkänsla! Markiz Tainton har skapat fina, läckra kycklingsnittar.
Så här gör du
Päronchips
Börja med päronen. Sätt ugnen på 100 grader. Tvätta päronen och skiva tunt med mandolin eller osthyvel.
Lägg päronskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Låt torka i ugn i ca 1 timme
Blåbärsmarinerad strimlad Lårfilé
Skala och finhacka lök. Hetta upp smör och rör ner lök och blåbär. Låt fräsa ca 2 minuter. Tillsätt vatten och fond. Låt sjuda ca 10 min. Mixa slät.
Sätt ugnen på 175 grader. Marinera strimlad Lårfilé. Lägg i en ugnsform. Ringla lite olivolja över och baka i ugn ca 20-30 minuter eller till 70 grader innertemperatur.
Getostcrème
Mixa getost och crème fraiche till en jämn kräm i matberedare.
Lägg getostcrèmen på det torkade päronet. Toppa med blåbärskycklingen och avsluta med finskuren gräslök
Testa vår Bosarpkyckling!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål