Äggröra och kycklingbacon med en tomat- och rödlöksallad
Ingredienser
Äggröra med kycklingbacon
Tomat- och rödlöksallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knaperstekt kycklingbacon med äggröra är gott till frukost, brunch eller lunch, ja till och med till middag. Den klassiska tomat- och rödlöksalladen bryter fint av smaken.
Så här gör du
Tomat- och rödlöksallad: Rosta solrosfrön i en het, torr stekpanna och ställ åt sidan för att svalna.
Tärna tomaterna och finhacka löken. Lägg i en skål. Tillsätt vinäger och olja och rör om.
Smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfröna.
Äggröra med kycklingbacon: Stek kycklingbaconet i panna. Knäck upp äggen och tillsätt grädden, vispa lätt.
Häll ägg- och gräddblandningen i en kastrull. Sjud på svag värme under ständig omrörning tills äggen koagulerar. Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt hackad gräslök och servera genast tillsammans med baconet och tomatsalladen.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål