Frittata med kycklinggrillkorv och svamp
15 min | Enkelt
Ingredienser
1 st
gul lök, skivad
200 g
svamp, skivad valfri sort
8 st
ägg
80 g
riven ost, valfri sort
50 g
spenat, färsk
smör till stekning
ev färsk spenat till garnering
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
snart - börjar - föräldrarmötet - frittata
Mättande och god italiensk omelett
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar. Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.
Testa vår Bosarpkyckling!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål