Tacos med kycklingpinnar och picklad rödkål
Ingredienser
Kycklingpinnar
Picklad rödkål
Kumminmajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Välj kycklingpinnar till fredagstacosen. Servera med majo & picklad rödkål.
Så här gör du
Stek kycklingpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Vispa ihop ättika, socker och vatten till en pickleslag och koka upp. Strimla rödkålen. Salta lätt och slå sedan över pickleslagen när den svalnat lite.
Vispa ihop ingredienserna till majonnäsen.
Stek tortillabröden snabbt på hög värme och toppa dem med machésallad, picklad rödkål, kycklingpinnar och kumminmajonnäs. Avsluta med mynta och skuren salladslök. Pressa gärna över några limeklyftor.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål