Taco med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili, melonsalsa och rostad majs
Ingredienser
Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili
Melonsalsa
Majssallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Variera din tacofredag med stekt kycklinglårfilé färdigkryddad med vitlök & chili Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.
Hetta upp olivolja och stek kycklingen i en het panna under omrörning i ca 3 minuter. Addera en skvätt vatten och fräs i ca 3-4 minuter.
Blanda quinoa med melonen på ett stort fat smaksätt med citronjuice, mynta och salt.
Skär loss majs från kolvarna och lägg i en skål. Blanda fetaost, majs, jalapeno, basilika, koriander och limejuice. Smaka av med salt och peppar. Rör försiktigt i avokado.
Servera kycklingen i mjukt eller hårt bröd tillsammans med quinoasalsa, majssallad och övriga tillbehör.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål