Små & fina minutfiléer med matvetesallad och rabarber
Ingredienser
Matvetesallad
Honungsmarinerade rabarber
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyckling och rabarber är en oväntad och lyckad smakkombination som måste provas. De Små och fina Minutfiléerna är kryddstekta och smakrika, medan de honungsmarinerade rabarberna ger salladen vackra färger och fin sötsyrlig smak.
Så här gör du
Honungsmarinerade rabarber: Blanda rabarbertärningarna med honungen och salta lätt. Låt marinera i cirka 20 min.
Matvetesallad: Koka broccolibuketterna och den hackade stjälken i saltat vatten i ett par minuter och kyl sedan direkt i isvatten. Blanda broccolin med matvete, paprika, salladslök, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Krydda och stek de Små & Fina Filéerna snabbt i het panna med smör och olja.
Toppa matvetesalladen med kyckling, mangoldskott och rabarberhonung. Servera!
Smaklig måltid!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål