Mexikansk kycklingsallad med BBQ Stekt & tärnad kyckling
15 min |
Ingredienser
Mexikansk kycklingsallad
250 g
kokta svarta bönor
100 g
majs
1
röd paprika, finhackad
3
salladslökar, skivade
0.5
grön chili, finhackad
2 msk
äppelvidervinäger
4 msk
olivolja
2 msk
skuren gräslök
Salt och peppar
Mexikansk salladsdressing
1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
1 tsk
rökt paprikapulver
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smarrigt recept på en lättlagad kycklingsallad med mexikansk touch. BBQ Stekt & tärnad kyckling gör rätten extra matig och god.
Så här gör du
Mexikansk kycklingsallad: Stek majskornen i en het panna så att de får färg och låt svalna i en bunke. Blanda med bönor, chili, paprika, salladslökar, vinäger och olja.
Dressing: Blanda en dressing på majonnäs, gräddfil och rökt paprikapulver. Smaka av med salt och peppar
Vänd i gräslök i salladen vid servering och smaka av med salt och peppar.
Tips!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål