Kycklinglårfilé Teriyaki med ris och sallad på sojabönor
Ingredienser
Kycklinglårfilé
Teriyakisås
sojabönor
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Japansk klassiker med kycklinglårfilé. Älskad av alla!</span
Så här gör du
Teriyakisås
Vispa ihop ingredienserna till teriyakisåsen i en skål.
Kyckling
Stek de tinade kycklinglårfiléerna i olja ca 3 minuter på varje sida på hög värme. Slå på teriyakisåsen på kycklingen och koka ihop. Sänk temperaturen och låt sjuda i 3-4 minuter på svag värme. Kycklingen ska bli fint glacerad av teriyakisåsen. Avsluta med att strö över sesamfrön, strimlad purjolök och chili.
Tina sojabönorna och blanda med böngroddar och kimchi tillsammans med böngroddar.
Servera kycklingen med sojabönsalladen och nykokt ris.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål