Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs
15 min | Enkelt
Ingredienser
Till korven
8
Kycklingkorv Klassisk
8
Korvbröd
8
salladsblad
senap och ketchup
rostad lök
Äppel- och gurkmajonnäs
1 dl
majonnäs
3 msk
hackad saltgurka
1
äpple, skalat & tärnat
0.5 tsk
malen kummin
nymalen svartpeppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.
Så här gör du
Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.
Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.
Smaka av med svartpeppar.
Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.
Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål