Grillad kyckling med krämig tagliatelle och stekta höstsvampar
10 min | Enkelt
Ingredienser
1
Nygrillad hel kyckling
400 g
säsongens skogssvamp
2
schalottenlökar
2 msk
persilja, hackad
30 g
parmesanost
Krämig pasta
250 g
tagliatelle
1 burk
crème fraiche
1
röd chili, hackad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hel grillad kyckling och krämig pasta - godare än så blir det inte. Höstsvamparna ger denna Italien-inspirerade rätt en härligt svensk klang.
Så här gör du
Koka pastan enligt förpackningsanvisning och häll ur 90 % av kokvattnet.
Hacka under tiden chilin. Blanda crème fraiche, chili, salt i pastan och koka upp snabbt innan servering.
Hacka löken och persiljan. Stek tillsammans med svamp i smör och olja. Salta och peppra.
Toppa pastan med stekt svamp och riven parmesan. Servera med nygrillad kyckling.
Smaklig måltid!
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål