Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!
Så här gör du
Bakpotatis
Stick några hål i potatisarna och baka i ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter.
Kycklingskagen
Skär kycklingen i lite mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, riven pepparrot, citronsaft och gärna rivet citronskal. Blanda ner skuren dill och smaka av röran med salt och peppar.
Skär ett kryss i potatisarna och tryck ihop från långsidan så potatisen öppnas upp. Fyll potatisen med kycklingskagen och toppa med finskuren rödlök och en dillvippa.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål