Lasagne med kycklingfärs och ruccola
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En snabb och familjevänlig lasagne med kycklingfärs och ruccola.
Så här gör du
Stek igenom färsen i olivolja på medelhög värme. Rör hela tiden med en träslev för att fördela färsen och få en fin yta. Tillsätt lök, vitlök och torkad oregano och fräs i några minuter tillsammans med tomatpuré. Tillsätt socker och krossade tomater. Låt koka ihop och salta och peppra
Ta fram en ugnsfast form 20×30 cm och häll lite bechamel i botten. Varva sen lasagneplattor, köttfärssås, riven ost och ruccola.
Avsluta med bechamel och riven ost.
Baka av i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter. Servera gärna med en ruccolasallad med pinjenötter, parmesan och olivolja.
BBQ KycklingSteak American med rostad sötpotatis
BBQ Lårfilé Black Garlic med smashed gurka och bladgrönsaker
Kycklinghamburgare med BBQ Lårfilé Black Garlic med kryddig kål
Ugnsbakad ”Chicky” kycklingfilé i citronsås
BBQ Butterfly Chicken med creamed corn och potatissallad
Stekt chicky kycklingfilé med currysås och rostad blomkål