KycklingSteak Ranch med salsa verde och potatissallad
Ingredienser
KycklingSteak Ranch
Salsa Verde
Amerikansk potatissallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vår saftigaste kycklingdetalj Kycklingsteak med amerikanska smaker tillsammans med en god salsa verde
Så här gör du
Kyckling
Stek kycklingsteak Ranch i olja med skinnsidan nedåt i en panna på medeltemperatur, ca 4 minuter på varje sida. Stek gärna klart den i ugnen på 150 grader tills innertemperaturen är 70 grader. Skiva upp kycklingsteaken innan servering.
Amerikansk potatissallad
Koka potatisen och dela den. Skiva paprikan och övriga grönsaker. Smaka upp och blanda med dijonsenap, majonnnäs, olivolja och vinäger. Salta. Strö gärna över rostad lök.
Salsa verde – grön sås
Mixabasilika, persilja, kapris, olivolja och citronsaft i en mixer. Smaka av med salt och peppar.
Ursprung Kronfågels kycklingsteak: Kycklingen är född, uppväxt och slaktad i Sverige.
Urbenad kycklingklubba 93%, vatten, salt med mindre natrium, paprika, tomat, lök, socker, vitlök, surhetsreglerande medel (E270, E330), kryddextrakt (paprika), salt, arom.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.