Drumsticks Teriyaki med en nyttig nudelsallad
30 min | Enkelt
Ingredienser
1.5 kg
Drumsticks Grill
500 g
fullkornsnudlar
400 g
paprika gul, skivad
400 g
paprika röd, skivad
250 g
purjolök, skivad
150 g
teriyakisås
100 g
rapsolja
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Det här receptet är ett perfekt sätt att laga en god, asiatiskt måltid åt många. Drumsticks grill och teriyaki bildar tillsammans en oslagbar smakkombination.
Så här gör du
Tina de färdiggrillade kycklingbenen. Pensla benen med teriyakisåsen och värm i 180 grader varm ugn ca 10-15 min.
Koka nudlarna enligt anvisning, häll upp i durkslag, kallspola och låt rinna av.
Fräs purjon och paprikan i oljan 2-3 minuter, blanda i de kokta avrunna nudlarna och värm upp blandningen. Servera med kycklingbenen.
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås