Cobbsallad med stekt och skivad klubbfilé
Ingredienser
cobbsallad
Senapsdressing
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Klassisk amerikansk sallad skapad av Robert Howard Cobb
på 30-talet. Cobbsallad är kanske den mest populära salladen efter Caesarsallad.
Så här gör du
Skär alla grönsakerna i bitar. Strimla och stek baconet krispigt. Koka äggen i 6-7 minuter, kyl ner, skala och skär i klyftor. Smula ner ädelosten.
Vispa ihop ingredienserna till senapsdressingen. Smaka av med tabasco, salt och svartpeppar
Lägg romansallat i botten på tallriken. Lägg grönsaker och övriga ingredienser i rader. Ringla över dressing eller servera den separat.
Tips: Det är alltid gott med krutonger i en sallad. Använd gårdagens bröd och rosta i ugnen med olivolja.
Testa vår Bosarpkyckling!
Kycklingklubba Osso Buco med risotto milanese
Tonkatsu på kycklingfilé med kålsallad och svamp
Korean Fried Chicken med gochujangsås
Krispig kycklinglårfilé i varm svampbuljong, svampmajonnäs och dragon
Kycklingtacos med kålsallad och jalapeñomajonnäs
Kycklinglårfilé med rostad blomkål och currymajonnäs
Stekt kycklingbröst med rödbetor, kapris och potatispuré
Klubbfilé med surkål, kycklingbacon och senapssås